Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Novinky
19.01.2020
Nově v nabídce
Kosmetika Soma si získala množství zákazníků a proto jsme se rozhodli rozšířit nabídku. Rozšíření přišlo, již před Novým rokem a některé výrobky se ih... číst celé
01.09.2019
Přírodní kosmetika a potraviny z Řecka
Jsme mladí lidé kteří se rozhodli dovážet a propagovat přírodní kosmetiku a potraviny z Řecka, kde stále ještě nezapomněli na to co je důležité a jak ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
21.02.2021 Tipy a rady
Dvoufázové čistění pleti
Díky tomuto způsobu bude celkově pleť rozjasněnější, čistší a jemnější. Celý tenhle proces odličování vychází z deseti kroků korejské péče. Tento syté... číst celé
14.02.2021 Tipy a rady
Vitamín C: Zázračná přísada pro zářivější pleť
Z každodenního doplnění vitamínu C do rutiny může těžit téměř každý typ pleti. Díky antioxidačním, rozjasňujícím, zpevňujícím, vyhlazujícím a vyživují... číst celé
14.04.2020 Péče o tělo
Kiwi olej a jeho účinky
Kiwi olej obsahuje přibližně 60 % kyseliny alfa-linolenové (ALA) a je také bohatým zdrojem vitamínů C a E. Má dokonalou absorpci, nezanechává mastný f... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

Věrnostní slevy

při objednávce nad 2500 Kč

Doprava zdarma 

při nákupu nad 899 Kč

(Zásilkovna)

Přírodní kosmetika

Vegan, netestováno na zvířatech, bez chemie

Platba kartou, převodem či dobírkou

Rychle a on-line

Rychlé dodání

V den objednání či den následující

Poštovné od 69 Kč 

Balíme pouze do použitých krabic nebo do krabic určených k likvidaci

Fixujeme kukuřičným škrobem a papírem

100 % netestováno na zvířatech, bez utrpení a to se nikdy nezmění

Testováno na lidech

Námi prodávané zboží sami používáme

 
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Soma n Botanicals CZ (Zdeněk Šustr), se sídlem Vidov 27, 370 07 České Budějovice, IČ 08335524 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@gcgroup.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Dvoufázové čistění pleti
21.02.2021 Tipy a rady
Dvoufázové čistění pleti
Díky tomuto způsobu bude celkově pleť rozjasněnější, čistší a jemnější. Celý tenhle proces odličování vychází z deseti kroků korejské péče. Tento syté... číst celé
Vitamín C: Zázračná přísada pro zářivější pleť
14.02.2021 Tipy a rady
Vitamín C: Zázračná přísada pro zářivější pleť
Z každodenního doplnění vitamínu C do rutiny může těžit téměř každý typ pleti. Díky antioxidačním, rozjasňujícím, zpevňujícím, vyhlazujícím a vyživují... číst celé
Kiwi olej a jeho účinky
Kiwi olej a jeho účinky
Kiwi olej obsahuje přibližně 60 % kyseliny alfa-linolenové (ALA) a je také bohatým zdrojem vitamínů C a E. Má dokonalou absorpci, nezanechává mastný f... číst celé
Holistická péče
Holistická péče
Přístup ke zdraví jednoduše znamená dívat se a léčit tělo jako celek, a to nejen jeho části. Základní filozofie je, že všechny části jsou vzájemně pro... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

 

Kde nás najdete

Vidov

České Budějovice, 370 07

Kontakty
Soma n Botanicals CZ
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz