Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Novinky
19.01.2020
Nově v nabídce
Kosmetika Soma si získala množství zákazníků a proto jsme se rozhodli rozšířit nabídku. Rozšíření přišlo, již před Novým rokem a některé výrobky se ih... číst celé
01.09.2019
Přírodní kosmetika a potraviny z Řecka
Jsme mladí lidé kteří se rozhodli dovážet a propagovat přírodní kosmetiku a potraviny z Řecka, kde stále ještě nezapomněli na to co je důležité a jak ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
14.04.2020 Péče o tělo
Kiwi olej a jeho účinky
Kiwi olej obsahuje přibližně 60 % kyseliny alfa-linolenové (ALA) a je také bohatým zdrojem vitamínů C a E. Má dokonalou absorpci, nezanechává mastný f... číst celé
28.03.2020 Péče o tělo
Holistická péče
Přístup ke zdraví jednoduše znamená dívat se a léčit tělo jako celek, a to nejen jeho části. Základní filozofie je, že všechny části jsou vzájemně pro... číst celé
20.02.2020 Péče o tělo
CHIOS MASTIHA a jeho léčivé účinky
Masticha (Mastic) nebo Mastix je pryskyřice, která se získává z keře Řečník lentišek, nachází se výhradně na řeckém ostrově Chios a je chráněný označe... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

Věrnostní slevy

při objednávce nad 2500 Kč

Doprava zdarma 

při nákupu nad 899 Kč

(Zásilkovna)

Přírodní kosmetika

Vegan, netestováno na zvířatech, bez chemie

Platba kartou, převodem, PayPal či dobírkou

Rychle a on-line

Rychlé dodání

V den objednání či den následující

Poštovné od 69 Kč 

Balíme pouze do použitých krabic nebo do krabic určených k likvidaci

Fixujeme kukuřičným škrobem a papírem

100 % netestováno na zvířatech, bez utrpení a to se nikdy nezmění

Testováno na lidech

Námi prodávané zboží sami používáme

 
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Soma n Botanicals CZ (Zdeněk Šustr), se sídlem Vidov 27, 370 07 České Budějovice, IČ 08335524  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kiwi olej a jeho účinky
Kiwi olej a jeho účinky
Kiwi olej obsahuje přibližně 60 % kyseliny alfa-linolenové (ALA) a je také bohatým zdrojem vitamínů C a E. Má dokonalou absorpci, nezanechává mastný f... číst celé
Holistická péče
Holistická péče
Přístup ke zdraví jednoduše znamená dívat se a léčit tělo jako celek, a to nejen jeho části. Základní filozofie je, že všechny části jsou vzájemně pro... číst celé
CHIOS MASTIHA a jeho léčivé účinky
CHIOS MASTIHA a jeho léčivé účinky
Masticha (Mastic) nebo Mastix je pryskyřice, která se získává z keře Řečník lentišek, nachází se výhradně na řeckém ostrově Chios a je chráněný označe... číst celé
Heřmánek láska na celý život
Heřmánek láska na celý život
Heřmánek je jako léčivá rostlina užíván již po tisíciletí. Známý je již ve starém Egyptě, v antickém Řecku i Římě. Heřmánek má nesčetné množství léčiv... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

 

Kde nás najdete

Vidov

České Budějovice, 370 07

Kontakty
Soma n Botanicals CZ
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz