Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Pleť
  3. ANDROGYN Antioxidační pleťový olej

ANDROGYN Antioxidační pleťový olej

Antioxidační, botanický pleťový olej na bázi řecké pryskyřice z ostrova Chios, známé pro své antioxidační a protizánětlivé vlastnosti, a slaměnkovým o... celý popis
Dostupnost
Skladem
790 Kč
653 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:17
Kompletní specifikace

Antioxidační, botanický pleťový olej na bázi řecké pryskyřice z ostrova Chios, známé pro své antioxidační a protizánětlivé vlastnosti, a slaměnkovým olejem s omlazujícími vlastnostmi, který podporuje zářivou a mladistvou pleť. Olej je ideální pro všechny typy pleti s unisex formulací.

  • obsahuje antioxidanty

  • působí protizánětlivě

  • ideální pro pokožku se sklony k akné

  • unisex formulace

Klíčové ingredience:


Masticha: je vzácným drahokamem Egejského moře, sladkým, čirým krystalem z aromatické pryskyřice Mastichového stromu. Tento strom je mimořádně vzácný a roste pouze v jižní části řeckého ostrova Chios, ve východní části Egejského moře. Masticha se sklízí nejméně 2 500 let již od řecké antiky a stále se výhradně pěstuje pouze na ostrově Chios. Kapky mastichové mízy visí ze stromu a třpytí se ve slunečním světle, říká se, že připomínají krystalické slzy, z tohoto důvodu je míza mastichy známá jako „slzy Chiosu“. Chios masticha byla EU uznána jako produkt s chráněným označením původu (CHOP).

Mastichový olej má antimikrobiální, antioxidační, protizánětlivé a další terapeutické vlastnosti, které jsou klinicky testovány. Kosmetika obohacená mastichovým olejem zaručuje hloubkové čištění pleti s účinky proti stárnutí. Omezuje množství sekrece kožního mazu, snižuje účinky nadměrné produkce mazu, jako je lesklý vzhled mastné pleti a má pozitivní vliv na pleti se sklonem k akné a černým tečkám. Pravidelné používání zvyšuje produkci kolagenu, který vyhlazuje jemné linky a vrásky a zvyšuje pružnost pokožky. Kosmetika obohacená o mastichový olej celkově zlepšuje celkové zdraví a vzhled pokožky.

Slaměnkový olej: je známý pro své regenerační vlastnosti na pleť. Slaměnkový olej, označovaný také jako věčný nebo nesmrtelný květ, se používá v produktech proti stárnutí pro své omlazující účinky na pokožku. Olejem lze pomoci snížit výskyt skvrn a podpořit zářivou a mladistvou pleť.

Použití: Naneste několik kapek oleje na obličej a masírujte, dokud se nevstřebá.

Úplný seznam složek (INCI): Simmondsia chinensis (Jojoba) oil, Helianthus annuus (sunflower) oil, Olea europaea (Olive) fruit oil, Pistacia lentiscus resin extract, Tocopherol, Helichrysum oil

Velikost: 30 ml

Účelem tohoto produktu není diagnostikovat, léčit nebo předcházet žádné nemoci.

Potřebujete poradit?

Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

 

Kde nás najdete

Vidov

České Budějovice, 370 07

Kontakty
Soma n Botanicals CZ
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz